søndag 26. mai 2013

Skissedilla #211

Denne LO'en har jeg kost meg med! Det ble mye spray og klin, og denne bakgrunnen ble til på det tredje forsøket. På de to første så var det enten papiret som ikke funket, eller en alt for stor dam med dylusions..sånn kan det gå.. :)

For første gang har jeg også brukt to like bilder, og jeg har heller ikke for vane og klippe de ut. Og når jeg da i tillegg ikke har brukt mønskerark så har jeg virkelig gått utenom min komfortsone med denne LO'en. Skal jammen ikke se bort i fra at det kommer til å skje igjen, for dette var gøy! :)

Jeg har tatt bilde av snuppa den 4. i hver måned, og det neste bildet blir på 1-års dagen! Har tenkt å lage en lo for hver måned det første året..konkluderer med at jeg er litt på etterskudd.. :)

Her har jeg brukt dylusions spray, modeling paste, mursteinmaske fra Panduro, osteklut, brusboksdings. Det meste av blomster er fra Prima, det samme er også vimplene som er sprayet. Button er fra Magic monday og de tre andre rundingene har jeg funnet som freebie hos Ann Kristins fristed - takk skal du ha! :)

Skissedilla har også fått mange nye designere med på laget! Blir spennende å se hva som kommer fra de fremover! Masse herlig inspirasjon å finne hos dere i Skissedilla!! :)

2 kommentarer:

  1. Å, denne var nydelig, Therese!!! Så herlige farge, og kjempestilig bakgrunn. Og bildene er jo bare SÅ søte :) Tusen takk for deltakelsen. Ha en fin dag. Brit

    SvarSlett
  2. Denne ble knallfin, Therese! Så artig å se alt det nye du prøver ut! Klem

    SvarSlett